Som frivillig får du

FIM Træf opstod da racermotorcyklisterne ønskede at mødes udenfor racerbanerne. Derfor opstod ideen med at lade et lands kørere arrangere et træf på tre dage hvor de kunne vise de andre landes kører de bedste sider ved deres eget land og lokalområde og samtidig hygge sig med gæsterne. Som frivillig er du deltagere og vært på samme tid og kan opleve hvordan et FIM Træf er.

 godeoplevelser

Kun anden verdenskrig har afbrudt FIM Træf siden 1936, men den politiske udviking fik i 2015 FIM til at flytte FIM MotoCamp til Tyskland med kort varsel. Danske FIM deltagere meldte sig som hjælpere og alle fik nogle herlige dage i Poel.

Et sted at sove

Frivillige kan som deltgerne selv sørge for et sted at sove i forbindelse med 74. FIM Træf 2019. Vi indretter et område hvor frivillige kan slå deres telt op og pladser til campingvogne med adgang til toilet og bad.Et område indrettes for frivillige så frivillige kan hvile og sove på alle tider at døgnet og have nem adgang til vand, kaffe etc.Åben ild er ikke tilladt på Dyrskuepladsen.

frivillgomraadeMotoCampen i Bredbro gav både mulighed for fred og ro for frivillige og til at mødes med deltagene fra de mange lande.

Mad og drikke

Deltagerne spiser i bestemte tidsrum mens frivillige har behov for forplejning på alle tidspunkter. De frivillige som kan spise i lige efter at deltagerne har spist kan gøre dette. 
Frivillige som har brug for mad til f.eks nattevagter, madpakke mv. får udleveret dette og vil have adgang til kaffe, the og vand døgnet rundt.

landsby

Roskilde Dyrskueplads indrettes som levested for motorcyklister i tre plus 2 dage de frivillige er bygger byen og tager den ned i yderligere 2 gange 2 dage. Uden mad og drikke fungere dette ikke, så forplejning til deltagere og frivillige er del at planen.