Uge 31 2019

Danmark er vært ved 74. FIM Rally 2019, Roskilde i dagene fra 31.juli  til 2. august 2019 på Dyrskuepladsen i Roskilde. Danske motorcyklister kan deltage som hjælpere og være med når de ikke løser praktiske opgaver som frivillige. De frivillige er del af et FIM Træf. Til Roskilde 1-250 frivillige er et godt bud på behovet. Samlet vil træfpladsen rumme mellem 1-2000 motorcyklister i uge 31 2019.

Indretning af træfplads og hal


Opstilling af træfpladsen sker 28. og 29. juli 2019 fra tidlig morgen til langt ud på aftenen. Det er især de praktiske opgaver som skal løses, som opsætning af hegn, telte, boder, toiletter og bad, samt klargøring af hal til mad og musik. Mandag middag forventer vi at de første deltagere ankommer til pladsen for at få deres id-kort og evt. deltage i de ekstra arrangementer som vi har planlagt både mandag og tirsdag.

En tidlig opgave som ikke må glemmes er at et område indrettes for frivillige så frivillige kan hvile og sove på alle tider at døgnet og have nem adgang til vand, kaffe etc.

 

opgfoer

Det officielle program varer tre dage

Programmet for et FIM Træf består at Målkørsel og Parc Fermé den første dag. Udflugt med bus, tog, skib eller andet den anden dag og samlet paradekørsel den sidste dag. Underholdning, mad og overnatning er også en del af det officielle program.

landbystor

Efter FIM Træf 2019

Lørdag middag er de sidste af deltagerne kørt og pladsen skal nedtaget og retableres. Her er behovet for frivillige som ved opsætningen og mandag morgen afleveres Roskilde Dyrskueplads tilbage til Dyrskuet og Roskilde kommune. Efter FIM er også navnet på det arrangement som vi hvert år afholder får deltagere og tidligere deltager i FIM Træf. 2 hyggelige dage med mad og oplevelser.

efterfim